Kâğıthane Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen Yeşilce Çocuk Yuvası’nda eğitimler başladı. Milli Eğitim müfredatına uygun okul öncesi eğitimlerin verildiği Yeşilce Çocuk Yuvası, toplamda 250 m² alanda, iki katlı ve 120 öğrenci kapasiteli olarak tasarlandı. Yuva, eğitim sınıfları, açık ve kapalı oyun alanları ve yemekhanesi gibi olanaklarla donatılmıştır.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Seçim öncesi verdiğimiz sözü yerine getirerek Çocuk Yuvası projesinin ilkini Yeşilce’de açtık. Bu projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hamidiye Mahallemizde de çok yakın bir zamanda çocuk yuvamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Çocuk yuvaları, çocuklarımızın sosyalleşirken yeni bilgi ve birikimler edinebileceği önemli bir yerdir. Bu projeden çok memnun kalan çocuklarımız ve aileleriyle birlikte, çocuk yuvamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum,” şeklinde konuştu.

Uzman öğretmenler eşliğinde çocuklar, Yeşilce Çocuk Yuvası’nda öğrenmekte, eğlenmekte ve sosyalleşmektedirler. Eğitimler, çalışan annelerin hayatını kolaylaştırmak adına hafta içi düzenlenmektedir.

Mehmet Akif Ersoy Yaşam Beceri Atölyeleri

Ortabayır Yaşam Beceri Atölyeleri

Talatpaşa Yaşam Beceri Atölyeleri

Çeliktepe Yaşam Beceri Atölyeleri

Şirintepe Yaşam Beceri Atölyeleri

Hürriyet Yaşam Beceri Atölyeleri

Harmantepe Yaşam Beceri Atölyeleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir